in

Hoteluri scumpe și luxoase din întreaga lume!

Vrei să vezi cum e o viață cu șampanie și caviar în hoteluri? Asigurați-vă că vă împachetați hainele de designer pentru această vizită a celor mai luxoase (și mai scumpe) hoteluri din lume.

1. Palatul Emirates, Abu Dhabi

Palatul Emirates, Abu Dhabi

Când vine vorba de hoteluri de lux, acesta este în top. Costând aproximativ 3 miliarde de dolari pentru construcție, Emirates Palace are 394 camere și apartamente grandioase, 40 de săli de conferințe și conferințe, o plajă cu nisip alb, o multitudine de piscine și fântâni, două spa-uri somptuoase, marmură importată din 13 țări diferite și peste 1.000 de candelabre din cristal Swarovski . Este ca o mică fortăreață de plăcere, care se mândrește și cu cea mai prestigioasă dezvoltare marina din Orientul Mijlociu. Regalitatea sau cei care doresc să se cazeze aici, se pot delecta într-una dintre numeroasele suite ale palatului, toate cu împrejurimi fastuoase, care s-ar potrivi unui sultan de altădată, dar cu suficiente facilități moderne pentru a-i mulțumi pe magnații de azi.

2. Rancho Valencia Resort & Spa, California

Rancho Valencia Resort & Spa, California

Dacă aveți nevoie de viteză, Rancho Valencia Resort & Spa, singura proprietate Relais & Chateaux din sudul Californiei, are un program pentru dumneavoastră! Pasionații de automobile pot ieși la drum cu modelele Porsche nou lansate. Dați o tură rapidă în jurul parcării, vehiculele performante pot fi închiriate timp de patru ore.

3. The Westin Excelsior, Roma

The Westin Excelsior, Roma

Construit în 1906, Westin Excelsior Rome are un pedigree impresionant în cartierul Via Veneto. Deși majoritatea camerelor sunt accesibile, piesa lor de rezistență este suita Villa La Cupola, care a fost renovată la un cost de 7 milioane de dolari. Acest cocon de lux semnat se întinde pe două etaje complete, făcându-l cea mai mare suită din Italia. Mobilat în stil vechi, cu gadget-uri moderne de înaltă tehnologie, cupole în stil catedrală cu fresce manuale, propria zonă de fitness privată, jacuzzi și o sală de mese formală, este un favorit teren pentru cei care consideră că banii nu sunt un obiect.

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Singura peșteră cu cristale din Europa care se poate vizita este în România

Singura peșteră cu cristale din Europa care se poate vizita este în România