Tine-teBine – Sarcasm și Umor cât cuprinde
Lifestyle

Idei pentru Ziua Îndrăgostiților acasă

Idei pentru Ziua Îndrăgostiților acasă

Având în vedere vremurile pe care le trăim, cu pandemia și restricțiile impuse, devine extrem de greu să planifici ceva pentru Ziua Îndrăgostiților.

Chiar dacă nu mai puteți ieși din casă pe timpul nopții nu trebuie să disperați. Există soluții și pentru staul acasă.

Ce poți face de Ziua Îndrăgostiților acasă

Primul lucru este să găsești cadoul perfect. Încă mai ai câteva zile la dispoziție pentru a alege cadoul de sf.valentin. Pentru a alege ce trebuie trebuie să gândești cu sufletul și nu cu buzunarul. Nu este necesar să cheltui o grămadă de bani pentru această ocazie. De Ziua Îndrăgostiților cel mai important este gestul, iar asta te va ajuta să alegi ce trebuie.

Al doilea lucru ar fi micul dejul la pat. Acest gest, deseori văzut în filme, este ideal pentru a consolida relația. Nu costă nimic iar reacția pe care o vei obține este una de nedescris.

Alt lucru legat de mâncare este pregătirea unei cine romantice, acest lucru nu trebuie să lipsească din programul zilei. Chiar dacă nu ești un chef toată lumea poate găti ceva bun cu ajutorul rețetelor de pe internet. Până la urmă tot ceea ce contează este că te-ai străduit să îi oferi o cine de neuitat.

Dacă ești o persoană creativă sau îți dai silința cel puțin, poți decora casa pentru această ocazie. Cu puțină imaginație, petale de flori și lumânări poți crea un ambient primitor și romantic. Încercați să evitați cheltuielile inecesare, precum sunt pernele în formă de inima, globuri și alte nebunii. Ceea ce face special această decorație este minimalismul.

Dacă ești o personă mai puțin îndrăzneață, poți pregăti un maraton de filme. În perioada următoare, netflix-ul va fi plin de filme și seriale legate de Valentine’s Day.

Acestea sunt cele mai urmărite filme de pe netflix în această perioadă. Se potrivesc de minune pentru seara de sf.Valentin.

  • The Perfect Date
  • Love, guaranteed
  • About Time
  • Crazy Stupid Love
  • How do you know

Related posts

Singura peșteră cu cristale din Europa care se poate vizita este în România

Tine-teBine

Te gândești să îți faci un tatuaj? Află cât costă și alte detalii importante

Tine-teBine

Hoteluri scumpe și luxoase din întreaga lume!

Tine-teBine

Lasă un comentariu