in

Netflix își îmbunătățește serviciile: unde găsești noua opțiune

Netflix încearcă să își mențină relevanța în piață cu actualizări regulate. Cea mai recentă actualizare făcută de Netflix este modul de vizionare pe timpul nopții. Netflix vrea să obțină date mai exacte despre vizualizările care se fac pe perioada nopții.

Pentru a obține feedback din partea publicului, Netflix implementează deseori opțiuni suplimentare în aplicațiile sale. Aceste actualizări pot fi lansate pentru un public mic sau în anumite tări.

În ceea ce privește o opțiune referitoare la oprirea automată a redării pe timp de seară, Netflix a evitat să spună câți o pot folosi, dar este clar că nu e disponibilă global.

Ce face această opțiune nouă și cum o putem folosi?

În cazul în care ai un smartphone sau tabletă cu Android, poți seta la fel ca la un televizor normal, un temporizator care să oprească un film sau un serial la o anumită oră. Această opțiune se găsește în formă de buton din fereastra de vizionare. Opțiunea este destul de intuitiva și nu necesită multă experiență pentru a fi folosită.

Pentru utilizatori această opțiune este fantastică, deoarece atunci când adormiți serialul sau filmul pe care îl redați nu se oprește. Din cauza asta, când redați din nou trebuie să derulați uneori mai mult decât trebuie.

Funcția de temporizator este disponibilă doar în profilele pentru adulți de pe smartphone, nu și în cele de copii.

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

GIPHY App Key not set. Please check settings

Noua metodă de înșelăciune pe internet în România

Noua metodă de înșelăciune pe internet în România

Efectele periculoase ale școlii online se vor vedea după redeschidere

Efectele periculoase ale școlii online se vor vedea după redeschidere