Tine-teBine – Sarcasm și Umor cât cuprinde
Știri de interes

Noua metodă de înșelăciune pe internet în România

Noua metodă de înșelăciune pe internet în România

Pe internet au apărut tot mai multe site-uri care copiază paginile băncilor. Românii sunt astfel păcăliți să-și treacă acolo datele și rămân astfel fără bani.

După ce polițiștii au ajuns la concluzia că din ce în ce mai mulți români cad pradă campaniilor de phishing, aceștia au emis o serie de reguli. În momentul în care o persoană intră pe internet prin intermediul unui browser și caută numele băncii de multe ori este foarte posibil să primească rezultate asemănătoare cu cele oficiale.

Nu există o soluție permanentă pentru aceste infracțiuni

Este foarte posibil să apară un site clonat care să semene foarte bine cu cel al băncii la care clientul are contul. Apoi infractorii se pare că eliberează un tip de notificare pop-up prin care cer numele de utilizator și un cod de autentificare eliberat de token.

În cazul în care vi se pare suspect acel site, observați că este o diferență între link-ul pe care îl știați în mod normal, polițiștii vă sfătuiesc să închideți browse-urul, să așteptați câteva minute și să încercați să faceți o nouă căutare pentru a identifica site-ul corect.

Related posts

Se apropie cu pași rapizi, cea mai profitabilă zi din an pentru florării

Tine-teBine

Efectele periculoase ale școlii online se vor vedea după redeschidere

Tine-teBine

După reluarea cursurilor, acestea pot fi suspendate în următoarele situații

Tine-teBine

Lasă un comentariu