in

Te gândești să îți faci un tatuaj? Află cât costă și alte detalii importante

Atunci când te gândești la un tatuaj principalele întrebări sunt: Ce design mi se potrivește? și Cât mă ajunge tatuajul?

Pe lângă aceste 2 întrebări există multe alte lucruri de luat în calcul când vine vorba de un tatuaj care poate fii pentru toată viața.

În ziua de azi, medicina a avansat și tatuajele nu mai sunt chiar permanente, există diferite metode prin care acestea pot di eliminate, cea mai folosită fiind cea cu laser.

Mai jos îți expunem câteva lucruri pe care ar trebui să le știi înainte să îți faci un tatuaj.

Locul unde vrei tatuajul pe corp și intensitatea durerii

Locul unde alegi să îți faci tatuajul este foarte important. Unele tatuaje se potrivesc de minune în anumite locuri. Cele mai populare părți ale corpului tatuate sunt brațele, spatele, picioarele printre altele.

Atunci când ei decizia gândește-te că există job-uri unde tatuajele la vedere nu sunt acceptate. Chiar dacă suntem în 2021 aceast lucru încă există.

Durerea tatuajului în mare parte depinde de locul unde îl vrei, dacă tatuajul include o parte a corpului unde se află un os acesta va fi mai dureros. Tatuajele nu sunt recomandate persoanelor cu fobie la ace. Aparatul cu care se fac tatuajele implică multiple ace care introduc cerneala în piele.

Când este bine să îți faci tatuajul

Chiar dacă îți poți programa un tatuaj în orice anotimp al anului, cele mai favorizate sunt iarna și toamna. Pe timpul acestor anotimpuri de obicei îmbrăcăm haine lungi care ne protejează tatuajul și ajută la curarea acestuia. Vara este anotimpul cel mai puțin indicat pentru un tatuaj. Chiar dacă vrei să îl arăți prietenilor cât mai repede, dacă soarele bate pe tatuaj înainte ca acesta să se recupereze va pierde din culoare și nu va mai arăta la fel de bine.

Costul mediu a unui tatuaj

Când vine vorba de costuri, acestea depinde de model dar și de dimensiuni și culoare. Tatuajele pornesc de la 250 de lei pentru lucruri mici, acestea fiind de exemplu o steluță, ori un obiect simplu doar cu contur. Când ne gândim la un tatuaj de obicei ne gândim la ceva colorat și de dimensiuni mai mari. Pentru un tatuaj color trebuie să te aștepți la prețuri de peste 1000 lei deoarece acestea necesită mai multe sesiuni pentru a ajunge la rezultatul așteptat.

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Idei pentru Ziua Îndrăgostiților acasă

Idei pentru Ziua Îndrăgostiților acasă

Cum arată soția lui ”Celentano” din ”Las Fierbinți”. Au împreună două fiice

Cum arată soția lui ”Celentano” din ”Las Fierbinți”. Au împreună două fiice