in

Whatsapp afectată de anunțul actualizării. Altă aplicație îi ia locul în 2021

Facebook, deținătoarea aplicației whatsapp au numai vești proaste de când au anunțat a începutul anului o acualizare de procesare a datelor personale. Acest lucru a provocat un adevărat scandal în lumea internetului, ceea ce a făcut ca alte aplicații să urce enorm de mult în timp ce whatsapp este în cădere.

Telegram este aplicația care a beneficiat cel mai mult după greșelile de comunicare pe care le-a făcut cei de la facebook în privința aplicației whatsapp. Telegram, care începea creșterea de pe locul 9 în decembrie, este astăzi pe locul 1 cu 63 de milioane de instalări numai în luna ianuarie.

Facebook și Whatsapp sunt în cădere liberă

Aplicația Telegram după creșterea sesizată la începutul anului, se proclamă aplicația numărul 1 la nivel global. Aceasta a crescut foarte mult în India, unde a înregistrat o creștere de 24% din cele 63 de milioane de descărcări.

Dar Telegram nu este simgura aplicație care a beneficiat după căderea Whatsapp-ului. A doua aplicație care s-a și clasat pe locul 2 în Google Play este Signal. Aceasta se află pe locul 3 la nivel global. Având în vedere că Signal nu a fost niciodată în top 10 această creștere este una uimitoare.

În acest moment whatsapp încearcă să îi convingă pe utilizatori să nu abandoneze aplicația prin diferite metode. În prima parte au încercat să îi convingă prin postări online oficiale și chiar reclame în ziare, acum au trecut la o metodă mai modernă cum sunt postările în story-uri.

Încă nu știm dacă acest lucru a rezolvat ceva până în ziua de astăzi, rămâne de văzut.

What do you think?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cheesecake Simplu

Cheesecake Simplu

Se apropie cu pași rapizi, cea mai profitabilă zi din an pentru florării

Se apropie cu pași rapizi, cea mai profitabilă zi din an pentru florării